Vaskar Tjörn Triathlon

Vårt hus är numer brunt och inte blått. Det som stör mest på bilden är den franska finessen, som alltid går sönder. Nu senast lade ACn av. Det var varmt och skönt att åka bil i helgen.

Vårt hus är numer brunt och inte blått. Och har ett nytt papptak, nya hängrännor och nya stuprör. Och lite fler från- och tilluftsventiler. Fattas bara ”lite” ommålning på insidan. Det som stör mest på bilden är den franska finessen, som alltid går sönder. Nu senast lade ACn av. Det var varmt och skönt att åka bil i helgen.

Jag anmälde mig för ca en månad sedan till Tjörn Triathlon, som gäller för SM på halvironmandistansen. Efter tredjeplatsen i Mitt i Borås Triathlon i juni började jag tempocykla mer och i juli var jag i bra form i både löpning och tempocykling. Hade jag fått till en hyfsad simning tror jag faktiskt att det hade kunnat gå helt OK på Tjörn, men jag har beslutat att triathlontävlingarna får vänta till nästa år.

Augusti och september kommer att bli väldigt tuffa med jobb vid datamaskinen och därför har jag bestämt att den träning som blir av ska vara inriktad på skidsäsongen. Det är trots allt mitt huvudmål med idrottandet. Jag kommer med andra ord att satsa på rullskidor, SkiErg, styrka och löpning, och nästan helt utesluta simning och utomhuscykling (kanske blir några pass på Monarken).

Det känns trist att inte få utmana triathleterna på Tjörn. Nästa år kanske jag satsar på lite mer triathlonträning i april och maj för att tävla i juni? Lycka till alla ni som ska bada, trampa och kuta på Sveriges 6:e största ö 31 augusti!

Ida inför 30-årskalas. Inte heller denna bilden känns relevant för inlägget, men jag tyckte att den var fin.

Ida inför 30-årskalas. Inte heller denna bilden känns relevant för inlägget, men jag tyckte att den var fin.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.