SkiErg-halvmara med 1:56.7 i snitt

Jag körde en mysigt pass på SkiErgen i tisdags. Testlopp på halvmaran. Härlig mental utmaning att pressa sig mot klockan i 1 timme och 22 minuter.

Jag körde en mysigt pass på SkiErgen i tisdags. Testlopp på halvmaran. Härlig mental utmaning att pressa sig mot klockan i 1 timme och 22 minuter. Formen är fortsatt kanonbra.

Jag har ett varierande arbete. Ibland kan jag jobba halvtid i ett par månader, för att sedan jobba betydligt mer än heltid några veckor. Augusti och september kommer i år att bli en lång version av det senare. Jag har tidigare nämnt att jag denna sommar och höst håller på med ett jätteprojekt, och det har precis frontalkrockat med skriveriet för Vasalöparens septembernummer.

Det innebär ett effektivt träningspass per dag och resterande tid mestadels framför datamaskinen. Det värsta med detta är att jag kommer att umgås betydligt mindre med Ida och Astrid än vad jag vill, men det är något vi pratat om och förhoppningsvis kommer jag kunna gå ned till ca halvtid i november och december. Det där med att träna ett pass om dagen istället för två kommer jag nog att försätta med. Det blir effektivt och ställtiden minskar. Dessutom tar man i lite extra då man vet att man inte har ett andra pass samma dag.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.