Inskolning på dagis

"Erik Wickström leder klungan." Ännu en bild från Jönköping Open Rollerski. Foto: jonkopingopen.wordpress.com

”Erik Wickström leder klungan ut på ännu ett varv.” Ytterligare en bild från Jönköping Open Rollerski. Foto: jonkopingopen.wordpress.com

 

Vi började med inskolningen på dagis för ett par veckor sedan, så jag väntar med spänning på vad som ska komma först: halsont, feber eller hosta. Montessoriförskolan Pyramiden i botten av Tullenbacken verkar i alla fall vara ett toppenställe bra personal och små barngrupper. Nio barn är det i Astrids grupp. Även föräldrarna verkar trevliga, även om jag inte träffat de så mycket än.

En av papporna är John Vikmans bror Oskar Hane, han träffade jag för första gången idag och självklart blev det mycket snack om Madshus och Proski, som är två av de många märkena John har agenturen för genom företaget Sportwin i Karlstad. Oskar har ett datanördsföretag, är två år äldre än mig och har gått skidgymnasiet i Torsby back in the days. Han blev 1340:e man i Vasaloppet förra året, men jag har tänkt att skrämma ut han på lite rullskidsturer i höst så att det blir tresiffrigt till vintern.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Barn, Rullskidor, Träning och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Inskolning på dagis

  1. Tresiffrigt på Vasan taget!

Kommentarer är stängda.