Mitt kontor

Hur går det Erik? Jotack, det går ju ändå ganska bra, men det är lite hårt för tillfälllet.

Mitt kontor på Bishop's Arms

Mitt kontor på Bishop’s Arms

Eftersom detta är en träningsblogg måste jag ju först rapportera träningsstatus. Vår och sommar var superbra med cirka 10 timmars träning i veckan och mycket bra form. Efter att jag blev sjuk för ett par veckor sedan har jag känt mig lite begränsad, men hoppas att den fina formen återkommer. Jag kommer att försätta att sikta på 10 h per vecka. Det är verkligen inte så mycket som mina konkurrenter och inte lika mycket som jag gjort tidigare år, men eftersom jag tränar mer mot långlopp (mycket rullskidor klassiskt och SkiErg) hoppas jag ändå på en bra vinter. Passen är ofta hårda, både de korta och ibland även de långa. Både 2011 och 2012 kunde jag inte staka överhuvudtaget vid den här tiden pga armbågsont, idag känner jag mig mer stakstarkare än någonsin och har inte ont (tack vare styrketräning av tricepssenan). Jag väger ett par kilo mer än förra året, det är nog hälften muskler och hälften Västerbottensost.

Musael Temesghen tog hem SM på 5000 m i Borås i helgen. Jag skjutsade ner honom från Mora efter VasaStafetten förra året. Det måste vara min största löpmerit.

Musael Temesghen tog hem SM på 5000 m i Borås i helgen. Jag skjutsade ner honom från Mora efter VasaStafetten förra året. Det måste vara min största löpmerit.

Tillbaks i december
Jag har tidigare skrivit om ett stort projekt jag jobbar på i sommar. Det är jag mitt uppe i nu. Jag försöker att umgås med Ida och Astrid så mycket jag bara kan, men det blir ändå att Ida får dra ett stort lass där hemma. Att jag jobbar en del betyder mycket umgänge med MacBook Pro 13,3 tum med Aviciis hit Levels på repeat i lurarna, på Bakgården med kaffe/chokladbiskvi och på Bishop’s Arms med ett glas Ripasso. Idag kör jag den så klassiska tvåstegsraketen (Bakgården/Bishops), men jag tror Rispassoflaskan har varit öppnat i ett par dagar, för vinet smakar lite nästan lite ättika.

Klockan har passerat midnatt och det är dags att cykla hem till Lundaskog. Augusti, september och oktober kommer att gå i formförstörandets tecken. I november är jag på banan igen. I december är jag starkare än någonsin!

I övrigt går allt väldigt bra. Att ha en fru man älskar och en dotter som ger så mycket tillbaka att man både gråter och asflabbar varje dag gör livet fantastiskt.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.