Ramsau dag 1: Pers i Pichl-testet

Pichltest för mig och Z. Martin körde bil. Tack!

Pichltest för Z (34.20 min) och mig (28.34 min) på 3:or. Martin körde bil. Tack!

Det blev en jättefin första dag i Ramsau. Dimman lättade och glaciärpasset blev riktigt fint. Martin Josefsson, Z och jag njöt där upp på det 7,5 km långa spåret i fem plusgrader. Bra med snö, ren och fint. På kvällen kom även Emil Ekman, snygge-Marcus, Emelie Cedervärn och Maria Nordström, så det ska nog kunna bli en fantastisk trevlig vecka!

Gårdagens träning:
Förmiddag: 1:47 h klassiskt på glaciären på 2600 m ö h. Körde som vanligt där uppe i ganska hög distansfart, blev nog typ en timme A2.
Eftermiddag: Pichl-test. 6,7 km rullskidor klassiskt på 3:or med 450 meters stigning. 28,34 min, pers med 33 sekunder. Fruktansvärt jobbigt. Asnöjd, fattar inte hur det kan gå så bra med all stress och lite träning. (Körde med draghjälp hela vägen på 29.07 min 2011 i 5 grader och på 29.14 min i 15 grader. Idag var det 13 grader.)

Totalt blev det 3 timmars träning igår, vilket jag hoppas upprepa de flesta dagar här nere. I morgon står skidåkning och löpning på schemat, men jag kanske måste jobba på eftermiddagen. Glaciärskidåkningen tänker jag i alla fall inte missa!

20130929-223813.jpg

Vi äter lunch uppe på glaciären. Gott, smidigt och trevligt!

Vi äter lunch uppe på glaciären. Gott, smidigt och trevligt! Det bästa med Österrikes kök är pumpafröoljan och vinet från Zweigeld-druvan.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Rullskidor, Träning och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ramsau dag 1: Pers i Pichl-testet

  1. Pingback: Ramsau dag 6: Pers i Pichltestet – igen | Erik Wickström – Konditionskonnässör

Kommentarer är stängda.