Ramsau dag 5: Fikatempodag

2XU-tights är alltid fräscht

2XU-tights är alltid fräscht

Mattias "Z" Carlzon hamnade på min kamerarulle flera gånger i år

Mattias ”Z” Carlzon hamnade på min kamerarulle flera gånger i år

Det blev en mycket lugn dag i Ramsau igår. Jag har tidvis kört ganska fort på många pass, så igår blev det fikatempo på båda passen. Vi passade även på ta några bilder på glaciären. Idag blir det högre fart igen.

Det är verkligen inga stenhårda eller jättestora träningsdagar jag gör här, men eftersom jag ska vara här i två veckor vill jag inte köra på för hårt, det är trots allt ändå ganska mycket träning för mig. Dessutom har jag en del att stå i mellan passen.

I morgon kör jag Z och Martin Josefsson till flygplatsen i Salzburg. I utbyte får jag Ida och Astrid.

Gårdagens träning
Förmiddag: 1:45 h mycket lugnt klassiskt
Eftermiddag: 1 h mycket lugn löpning

Erik, Martin, Z

Erik, Martin, Z

Martin Josefsson

Martin Josefsson

Hallenstätterglaciären är ca 7,7 km i år och har en ny, bättre dragning. Det andra spåret är ca 5 km och ligger ca 1 km bort.

Hallstätterloipe är ca 7,7 km i år och har en ny, trevligare dragning. Det andra spåret Ramsauerlopie är ca 5 km och ligger ca 1 km bort.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.