Axa Ski Marathon 29 december 2013

Axa Ski Marathon 29 dec 2013 i Falun

Axa Ski Marathon 29 dec 2013 i Falun, 42 km K

ÄNTLIGEN!!!

Efter att Vålådalen flyttat sitt långlopp från december till februari för ett par år sedan har det inte funnits (vad jag vet) några långlopp i Sverige före jul. Knappt utomlands heller. Det har varit bl a La Sagambeda i Italien och ett ”kort” långlopp i Norge som stått för för det lilla urvalet.

Men nu fick jag precis ett mejl från tävlingsledare Martin Holmstrand som tyckte att jag skulle puffa för loppet Axa Ski Marathon som går i Falun 29 december. Det gör jag gärna Martin, kul initiativ!. Nu gäller att övertyga Ida att vi ska fira nyår i Dalatrakten.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , . Bokmärk permalänken.