Umeå 31 okt – 1 nov

Målet i Pichlbacken är vid stopskylten

Målet i Pichlbacken är vid stoppskylten. Foto: Martin Josefsson

Hösten hade kommit till Borås under de två veckorna jag var i Ramsau. Det var fina färger även i Sjuhärad. Det blev 20 timmar första veckan och 8 timmar andra veckan nere i Alperna. Revbenet är bättre nu, men det gör fortfarande lite ont. Däremot känner jag mig fortfarande inte helt frisk, så jag får nog ta det lugnt några dagar på träningsfronten.

Igår kom jag inte utanför dörren, utan satt och skrev hela dagen. Det känns konstigt att jag persade på rullskidor och skidgång för bara ett par veckor sedan. Just nu känner jag mig inte direkt som en idrottare överhuvudtaget, men det vänder tids nog!

Jag bokade en flygbiljett till Umeå i helgen. 31 oktober ska jag besöka universitetet där för att göra ett reportage om skidverksamheten. Vem vet, kanske man får träffa lokala storheter som Martin Rosvall och Klas Nilsson!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Umeå 31 okt – 1 nov

 1. Conny Björnehall skriver:

  Hej! Du skall iaf se till att vi hinner träffas! Välkommen till min hemstad!
  //Adept-Conny

 2. Erik Wickström skriver:

  Kul!
  Jag är ganska upptagen på torsdagen, men på fredag morgon tar jag gärna en frukost och/eller morgonjogg 🙂

 3. Conny skriver:

  Hej! Det bokar vi! Jag tar med dig på en härlig morgonjogg. Vi bestämmer detaljerna när du kommit hit. Vad roligt!

 4. Lasse skriver:

  Underbara skidor! De ser ut som mina mest slitna gamla elpex team med flagnande orange färg!

 5. Lasse skriver:

  🙂
  Mina är åtminstone inne på 3:e omgången hjul (2-or).
  (Köpte dock nya stommar till 3-orna och 4-orna – för jobbigt att byta hjul mellan olika träningar… )

  Ser fram mot boken!

Kommentarsfältet är stängt.