Till Rekyl med Jojje

Fotning på Omberg. Väldigt fin plats 270 meter över havet. Jag som trodde Östergötland var platt.

Fotning på Omberg. Väldigt fin plats 270 meter över havet. Utsikt över Vättern åt ena hållet, över slätterna åt andra hållet. Jag som trodde Östergötland var platt.

Arbetet med boken och DVD:n går framåt. Det är ett jätteroligt jobb, men denna vecka har varit lite väl tuff. Det krockar lite med Vasalöparens novembernummer, så jag har fått arbeta med mindre en timmes paus från kl 08.30 till efter midnatt varje dag hela veckan. Undantagen har varit måndag och onsdag eftermiddag, då jag hämtar Astrid på dagis vid kl 14 och ser till att ha middagen färdig kl 18 när Ida kommer hem från jobbet (för att sedan återgå till datorn).

Det gick bra med reportaget i Motala igår. Det var femte gången var i denna östgötska stad, men första gången syftet inte var att cykla väldigt långt.

Det gick bra med reportaget i Motala igår. Det var femte gången jag var i denna östgötska stad, men första gången syftet inte var att cykla väldigt långt. Denna väg är upploppsrakan.

Dessa fyra timmar bara med Astrid är alltid underbara och jag är verkligen glad jag tar mig den tiden även sådana här veckor. Familjetiden har varit betydligt mindre än jag velat senaste tiden. Men med start om två veckor kommer det att bli relativt lugnt fram till årsskiftet och då får jag ta igen lite. Då ska jag också passa på att vila ordentligt, alltså träna.

Totalt har det blivit en timme träning på fem dagar denna vecka, på tok för lite.

Nu ska jag till Rekyl och titta på bok och film med Jojje Borssén från Runners World. Det ska bli spännande att se vad han tycker!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Till Rekyl med Jojje

  1. Lasse skriver:

    Jo Ösjötaslätten brukar ju vara ett begrepp. Jag och frugan brukar titta på blommor och ibland ta lite konstiga bilvägar. Kommer ihåg en gång när vi från Mariannelund (Ingatorp?) åkte upp mot en gård som hette Södra Bråta i Östergötland på gränsen mot Småland. Lite högre än Omberg faktiskt! 270 m ö h, med en fantastisk utsikt! Skulle duga att åka rullskidor uppför! (Man åkte förbi nå´n restaurerad gård ”Lönneberga”. Jag tänkte på din dotters namn liksom…)

Kommentarer är stängda.