Klen

Olle Häggdahl ställde ut på 100 m SkiErg efter styrkan och klockades på 19.6 s. Jag och mitt ömmande revben avböjda.

Olle Häggdahl ställde ut på 100 m SkiErg efter styrkan och klockades på 19.6 s. Jag och mitt ömmande revben avböjde.

Mitt leverne börjar tära lite på formen. De korta och få träningspass som blir av känns inte direkt superbra och jag känner mig allmänt lite off rent fysiskt. Olle Häggdahl kom förbi för ett styrkepass sent igår och förutom att jag var klen så gjorde revbenet ganska ont också. Mycket klagan. Jag hoppas det vänder snart.

Boken "En Svensk Klassiker", där jag skrivit längdskidskapitlet och träningsprogrammen, kom på posten igår. Trevligt!

Boken “En Svensk Klassiker”, där jag skrivit längdskidskapitlet och träningsprogrammen, kom på posten igår. Trevligt!

Det var i alla fall kul att se Olle igen. Hans hår är numer långt som ett jätteman. Olle fick även se vårt nytapetserade kontor, där vi har en världskarta som fondvägg. Olle är smartare än de flesta och började genast prata om en massa olika kartprojektioner (alltså hur man ritar en platt karta av en jordglob). Han hann beta av Mercators projektion och Archimedes projektion, samt ett ingående resonemang kring asimutala projektioner innan han förlorade mig någonstans i Atlanten.

Kul miljö
Igår satte vi ut spår och kapitel för DVD:n och den ska nu skickas till Stockholm för att göras till en skiva, som vi får titta på innan den går i tryck på riktigt. Det känns bra att den delen snart är klar nu, så mer fokus kan läggas på det sista med boken. Denna vecka ska jag förutom att korrekturläsa även skriva inledning, epilog, baksidestext, texter till Runners nätbutik, samt göra en rollup! Man lär sig nya grejer varje dag på Rekyl med formgivar-Sigrid och film-Johannes. Det är verkligen en stimulerande arbetsmiljö!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.