Boken lämnad till tryck!

Äntligen är boken lämnad till tryck! Igår morse gjorde vi de sista små ändringarna och efter det skapade formgivar-Sigrid tryck-pdf:er som hon laddade upp till tryckeriet V-TAB. De sade att boken ska levereras 8 november, vilket betyder att den borde nå brevlådorna mindre en vecka efter det. Jag tycker verkligen att resultatet blir bra och det är något jag kommer att vara nöjd med.

Längdskidåkning för omslag miljöNatten till igår var jag så trött när jag korrekturläste så jag somnade sittande framför datorn. Som tur var hade min mor precis levererat ett paket bagels från sin USA-resa så jag njöt av de för att hålla mig vaken. Bagels är jäkligt gott och för några år sedan bakade jag egna då och då. Bagels kokar man i vatten ett par minuter efter jäsningen innan man gräddar dom i ugnen. Det är en av förklaringarna till att de är så härligt tunga och mustiga! Jag har aldrig ätit en riktig bagel i Sverige. De som säljs på fik här är bara vanligt bröd som är format som en bagel. (Där fick jag tala ut som den bagelsnobb jag är.)

Det känns helt fantastiskt att boken är lämnad till tryck. Vi kommer att fira på Rekyl med champagnefrukost idag! Men det är inte riktigt över. DVD:n håller på att tryckas och vi ska korra en testskiva senare i veckan. Dessutom kommer resten av veckan innehålla gott om nattarbete eftersom Vasalöparen går i tryck 5 november. Men jag ska inte oja mig för mycket, allt är jätteroligt, inspirerande och väldigt lärorikt. Dessutom lugnar det ner sig snart.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , . Bokmärk permalänken.