Fint på Jamtli

Det är oklart om det var Ida eller Astrid som hade roligast bland djuren på Jamtli

Det är oklart om det var Ida eller Astrid som hade roligast bland djuren på Jamtli

bild 2

Träningen och familjelivet går kanonbra här i Östersund. Det är verkligen rehab för själen att i några veckor kunna jobba mindre och istället fokusera på familj och träning. Läs gärna min numer välfyllda träningdagbok på Funbeat. Jag har haft tur och lyckats få en massa trevligt träningssällskap på det 800 meter långa Björnspåret (övriga spår avstängda pga av skidskyttevärldscup). Jag får tacka Carl Olander och André Jakobsson för pratstunden igår!

En nyttig måltid. Det finns viktigt kalium i bananer.

En nyttig måltid. Det finns viktigt kalium i bananer.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.