Johan Palmér, innebandy, Kalle Bern och äppelmust

Johan Palmér SkiErg i vår källare

Johan Palmér efter 100 m SkiErg i vår källare

 • Ida och jag fick julkort från familjen Knaus, som driver pensionatet Bartlbauer i Ramsau. Jag känner mig avslöjad som stamkund. 37 nätter på 13 månader känns helt rätt i detta skidparadis.
 • Martin och Josefin bjöd in Ida, Astrid och mig, samt Z och Anna-Karin till en väldigt trevlig julmiddag i fredags. Martin och jag lade ner en försvarbar mängd tid på att lära Astrid att spela innebandy i hans bodega, vilket gick ganska bra. Jag lyckades även slå Martin i vallningstävling, annars är han helt klart bollsportskillen av oss två. Efter mat och dryck skulle det rimmas julklappar, och eftersom jag rimmar i de skidböcker jag säljer hemma hos mig så hade jag redan ångan uppe.
 • Kalle Bern i Kistagallerian

  Kalle Bern i Kistagallerian

  Jag säljer fortfarande skidböcker hemma. Det har de senaste dagarna kommit en strid ström med skidintresserade personer. Jag är till exempel hemma mellan kl 18 och 22 ikväll.

 • När jag var i Stockholm i onsdags träffade jag Kadens tidigare chefredaktör Kalle Bern. Han gick med sin barnvagn och mös i Kistagallerian. Han kommer framöver att jobba på Canyon.
 • Martin och jag fick finbesök hemma hos mig av självaste gästbloggaren Johan Palmér när vi körde styrka i torsdags. “Palle” sade hej, gav mig en fin äppelmust i julklapp och skickade sedan på 100 meter SkiErg på 17.6 s på motstånd 9. Det gav en delad andraplats på den mycket prestigefyllda 100 m-listan av de som kört i det wickströmska residenset.
Äppelmust från sluttningar mellan Huskvarna och Kaxholmen

Äppelmust (äpplemust?) från sluttningar mellan Huskvarna och Kaxholmen

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 svar på Johan Palmér, innebandy, Kalle Bern och äppelmust

 1. Blixten skriver:

  Trodde du var upptagen mellan 18-22 ikväll.

 2. M skriver:

  Man blir ju nyfiken hur en valla tävling går till?

  God jul på dig 🙂

 3. Erik Wickström skriver:

  Ja, pulvra ett par skidor snabbast 🙂 God jul

Kommentarer är stängda.