Viared Classic Rollerski fullt med 190 anmälda

Rullskidsarrangemanget Viared Classic Rollerski är nu fullbokat. Vi hade tänkt oss ett tak på 150 deltagare, men IT-ansvarige Rickard satt i ett möte när det rasslade till och hann inte stänga anmälan innan 190 anmälningar hade kommit in.

Nu handlar det om att göra allt så bra som möjligt utifrån förutsättningarna. Vi måste göra ett trevligt och säkert event som deltagare och publik vill återvända till. Nästa år planerar vi att växla upp allting och göra en ”riktig” tävling med ännu fler deltagare, speaker, ledarbil, filmproduktion, bankett, officiella fotografer, bjuda in världsstjärnor och massvis med andra mervärden.

"Radioväggur i jätteformat" är inhandlad för att ha i starten.

”Radioväggur i jätteformat” är inhandlad för att ha i starten.

I år testar vi bara arrangemanget, men tror och hoppas ändå att få en trevlig dag. Haussen inför Viared Classic Rollerski är enorm och samtidigt som väntelistan för att få åka växer börjar funktionär att anmäla sig, vilket vi är i stort behov av. Vi har även blivit kontaktade av över tio leverantörer som kommer göra att deltagarna inte kommer att gå tomhänta hem! Och detta bara två dygn efter att vi för första gången pratade om att ha det här arrangemanget.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Viared Classic Rollerski fullt med 190 anmälda

  1. Gunnar Winroth skriver:

    Är prisbordet fullt eller får vi bidra med något?
    Gunnar – StaffanSTAVEN

  2. mickech skriver:

    Är det 2:or som hjul som gäller?

Kommentarer är stängda.