Vilket startfält!!!

Sandra Hansson gjorde comeback i Swix Ski Classics idag efter att fått fjolårets säsong förstörd av sjukdom. Hon blev 4:a idag, bra kört.

Sandra Hansson kommer till Borås med rullskidorna 11 maj

Det känns lite smått otroligt. Sedan vi öppnade anmälan till Viared Classic Rollerski i söndags eftermiddags har hela 147 anmälningar kommit in! Det måste vara någon form av världsrekord i rullskidssammanhang. Taket på 150 deltagare lär nås idag och de som anmäler sig efter det hamnar automatiskt på väntelistan.

På anmälningslistan hittar vi rullskidsåkare från hela Sverige och bland eliten finns bland annat dubbla Vasaloppssegraren Sandra Hansson, världscupdeltagaren Patrik Johansson, Högsäters stolthet Rasmus Blom och teamåkaren Majken Johansson Henæs.

Ser fram emot folkfest
Prisbordet växer och igår hörde bland annat Alliansloppet av sig och vill bidra med tio startplatser som vi kommer att lotta ut. Även Aclima och Colour Wear har hört av sig och kommer att skjuta till med kläder. Fler är på ingång.

I år kör vi Viared Classic Rollerski i ganska enkel regi och vår målsättningen är att skapa ett riktigt roligt, trevligt och återkommande event. Vi hoppas på en folkfest och härlig stämning redan första året! Det kommer att vara prestigefyllt att komma först i mål och vi hoppas att de som inte har lika bråttom kommer att njuta på de västgötska vägarna.

Nästa år blir det en ”riktig” tävling och då finns storslagna planer med samarrangemang, bankett, med mera!

För senaste nytt om Viared Classic Roller ski se Facebook-sidan.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vilket startfält!!!

  1. Hej Erik! Självfallet hör det prisvärda o multifunktionella finska allemansvallastället ATOM Sports för dubbla skidor hemma på ert prisbord (se länken nedan). Donerar härmed 1 st. Erik kontakta mig via mailen ang leveransadress/önskad leveransdatum så kan jag omgående skicka iväg ett fabriksnytt vallaställ med DB Schenker. // Lars Björk, Linköpings SK.

Kommentarer är stängda.