Fia Jobs till Mora Folkhögskola

Sofia Jobs och jag vann varsin fruktkort med som även innehöll kex och ost. Självklart fick svärmor min, jag konkurrerar ju med Nille och Mattias som bäste svärson.

Jag och Fia Jobs, segrare i Hallands Rullski 2013

Fia Jobs, Skånes Seraina Boner

Efter Jönköping Open Rollerski i somras

Skidåkaren Fia Jobs ska bli kulla. Hon lämnar den skånska myllan för att satsa 100 procent på skidåkningen genom att gå på Mora Folkhögskola. Hon lär få bra teknikträning, eftersom Christian Minatti är tränare där. Christian är det skickligaste tekniktränaren som jag har fått tips av och han har också Sveriges snyggaste tyskbrytning. ”Tryck och njut” och andra bevingade ord kommer från denne man. Fia har lovat att jag ska få komma på besök och få perkolatorbryggt Arvid Nordquist-kaffe, så bara det är ju värt en tur norrut! Lycka till med satsningen Fia!

Annars så sitter jag mycket på Rekyl och jobbar i dessa dagar. Jag är inne på min andra och sista vilovecka efter säsongen och håller mig långt borta från rullskidor och stakmaskiner. Det är trevligt, roligt och givande att sitta på Rekyl. Jag har inget direkt jobb med dem för tillfället, men det är jäkligt kul och bra folk som arbetar på denna prisbelönta reklambyrå. Det är mycket Vasalöparen för för min del och idag höll jag bland annat på med en artikel om hur man ska öka säkerheten kring CykelVasan, efter lite av en kraschfestival förra året. Vasaloppet tar problemet på största allvar och har gjort många kloka åtgärder för att öka säkerheten.

Just det: Jag lyssnar väldigt sällan på musik när jag skriver (saknar simultanförmåga), men att redigera bilder, plocka bland mejl och boka tågbiljetter klarar jag med toner i öronen. Det blir en fin blandning av mina favoritartister, så länge jag inte kör samma låt på repeat i ett par timmar (vilket faktiskt vanligtvis är fallet). En artist jag knappt lyssnat på sedan han slutade att spela bas i kultbandet Broder Daniel, som jag fick den äran att se på Rockborgen i Borås som fjortis, är Håkan Hellström. Jag har svårt att förstå hans storhet. Hitlåten ”Det kommer aldrig va över för mig” är det förvisso bra gung i, men är den inte lite väl lik Johnossis ”Dead end” och The Killers ”When you were young”?

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Fia Jobs till Mora Folkhögskola

 1. Richard Lindberg skriver:

  Bara lite nörderi. Det heter Mas, Dalkarl och Kulla.
  Dalkulla och Dalmas är nått nytt trams 🙂
  Som att säga Sverigesvensk. Jämtejämtlänning 🙂

  Med vänlig hälsning,
  Richard

 2. LEDsmiMartin skriver:

  Visst har herr Hellström ”snott” JohnOssis låt…..vilket är roligt att de är öppna med.
  http://nyheter24.se/noje/kandissverige/742371-har-hakan-hellstromsnott-succehiten.

Kommentarsfältet är stängt.