Recension av Längdskidåkning för dig

Omslaget till Längdskidåkning för dig!

I torsdags publicerades en mycket positiv recension av min bok Längdskidåkning för dig på den norska sajten Skiaktiv.no. Läs den här.

Så här stod det i ingressen:
Påsken er tid for krimlitteratur, og den nye svenske langrennsboka “Längdskidåkning för dig” er kriminelt hendig, både som håndbok, treningsveileder og inspirasjon. Medfølgende DVD gjør oppslagsverket komplett.

Boken har för övrigt sålt väldigt bra (finns att köpa här) och förlaget är supernöjda. Jag själv tycker naturligtvis att det är roligt att boken säljer så bra, men främst är jag glad över alla jag träffar som kommer med så oerhört mycket positiv feedback. Stort tack!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Prylar, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Recension av Längdskidåkning för dig

  1. gitarrmartin.. skriver:

    Hej Erik.
    På tal om försäljningssiffror så råkar jag veta att det har varit efterfrågan på din bok även på bokia/akademibokhandeln sedan den släpptes, men det verkar inte som de butikerna kan beställa in den? Kanske kan vara av intresse att kolla upp! 🙂

    Ha det gött!
    //M

Kommentarer är stängda.