Oneway Premio HD och veckorapport

 • Oneway Premio HD

  Oneway Premio HD

  Oneways nya stav Premio HD kom nyligen hem för test. Det är den staven som Oneway-åkarna hade på OS, men som då inte fanns i butik. Man fick med ett fodral. Visserligen mjukt, men fräscha mervärden går alltid hem.

 • Nils Horner begravdes i Borås förra veckan. Jag växte upp i ett hem med P1 på radion och lyssnar fortfarande på denna kanal flera timmar dagligen. Nils Horner jobbade länge för Borås Tidning, men var utrikeskorre på radion från 2001 till hans död. Hans reportage och hans röst var alltid en stor behållning på mornarna mellan gröten och mackorna.
 • Ida, Astrid och jag var på vernissage förra veckan. Det var Ulla Zimmerman som visade upp sina tavlor och det var andra gången i mitt liv jag gick på vernissage (första gången var i Alaska då min skidkompis Erinn Whitmer ställde ut sina målningar på snöbergskedjor). Jag är ganska dåligt bevandrad i målarkonsten, men jag drack lite lådvin i plastglas och försökte se intellektuell ut.
 • Här ska det växas hallon

  Här ska det växas hallon

  Jag sitter en del på Rekyl nu eftersom jag har mycket textarbete att göra för Vasalöparens majnummer. De starka grabbarna på reklambyrån tränar ofta crossfit på lunchen och jag var med två gånger förra veckan. Väldigt roligt och väldigt mycket träningsvärk.

 • Sommarvädret har gjort att vi kunnat vara ute på kvällarna hela veckan och fått gjort lite trädgårdsarbete. Jag är en inbiten teoretiker och har svårt för det mesta vad gäller att snickra, meka med bilar, renovera kök och sköta trädgården. Gränsen går ungefär vid gräsklippning. Men tack vare Idas hjälp har vi nu kunnat laga den första rabarberpajen, döda en armé av björnlokar, satt upp slanor för fruktträden och hallonen, samt planterat amerikanska blåbär. Mest hoppas jag på hallonen, de är godast.
 • imageJag håller på att testa rullskidor från både Skistart och Skiskett. Generellt är många lågprismodeller helt OK. Problemet ligger vanligtvis i att hjulen är för hårda vilket påverkar komforten.
 • Catharina Ramhult, som delvis var instruktör åt mig vid skidkurserna i vintras, ordnar en rullskidskurs i sommar. Läs mer om den här.
 • Jag blev 2:a i Landsjön Runt igår och var nöjd med det. ”The story” kommer senare.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.