Kamp mot klockan

Luca Mara omslagsfotar för majnumret i Hagaparken.

Luca Mara omslagsfotar för majnumret i Hagaparken.

8 maj är planerat datum för vårt andra barn. 9 maj lämnas Vasalöparen till tryck. Det är just nu är hård kamp mot klockan. När det är dags att åka in till BB vill jag inte några skrivjobb över mig, utan kunna vara ledig i några veckor (åtminstone med med max 1-2 timmars jobb per dag).

Maj, juni, juli är sedan mina lugnaste månader på hela året, vilket passar väldigt bra. Skönt att kunna vara ledig mycket i början när familjen vuxit. Så just nu är jag jäkligt motiverad till att skriva så tangentbordet glöder. Idag står en artikel om hur Vasaloppet jobbar med sponsorer på schemat.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kamp mot klockan

  1. Erka skriver:

    Att det är en sopa på bilden ser man ju på ”shorts över tights” syndromet 🙂 Är det Avicii?

Kommentarsfältet är stängt.