Trött

Benskejt

Benskejt i rullskids-SM i fredags. Ibland benskejtar man med händerna på ryggen, ibland i fartställning (som Jesper Brofjärd till höger) och ibland lite som skridsko (som jag på bilden). Foto: Johan Valkonen, som även tog bilder vid vår rullskidstävling Viared Open Rollerski i våras.

Söndagens cykeltur på 21 mil tog hårt. Termometern vid macken på Hallandsåsen visade 30 grader och jag tror aldrig det var under 25 grader under turen. Trots att jag drack och åt enorma mängder hade jag rejäla krampkänningar i slutet och igår var det ingen träning på agendan.

Min normala veckodos av träning är ca 7 timmar och nu gjorde jag den mängden på en dag. Dessutom hade jag inte kört ett cykelpass på flera veckor, så det är ett under att knäna mår bra. Dock känner jag tydligt av min skada i ryggen/rumpan, vilket tyvärr kommer att göra att jag får vänta med att på allvar dra igång löpträningen.

Många kusiner
Igår var vi i Höganäs hos Idas syster med familj och hälsade på Astrids färskaste kusin, Arvid endast en vecka gammal. Jag själv har inga kusiner, men medelst hög produktion från Ida, min syster och Idas två systrar har Astrid hela sex kusiner i åldern 0 till 5 år. Jätteroligt! Dessutom är min syster höggravid med deras tredje barn, så det lär bli gott om barnkalas framöver!

Fartställning

Fartställning. Notera att jag vinklar ut skidorna lite, nästan lite kobent. INTE BRA. Det gör att det rullar sämre. Det skulle Tobias Westman kunna föreläsare i timmar om, och nämna ordet ”lagerbana” ett par hundra gånger.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.