På väg hem från Malmö

DSC_3188-1

Lugnet före stormen

Lugnet före stormen

Jag sitter på tåget på väg hem från Malmö efter att ha föreläst om En Svensk Klassiker på Skandinaviska Idrottsmässan. I fredags körde jag bil, men över 6 timmar i bil på en dag är ingen höjdare när tåg är ett alternativ. Däremot gillar jag SJ bättre än Öresundstågen. Inte minst på grund av att jag är en ganska frekvent besökare av restaurang-vagnen, som inte ens finns på Öresundstågen.

Martin Josefsson är lite justerad efter en krasch på cykeln. Det är faktiskt till och med ganska synd om honom.

Martin Josefsson är lite justerad efter en krasch på cykeln. Det är faktiskt till och med ganska synd om honom.

Dopet igår för Maj gick fint och var en trevlig tillställning. Vi var ungefär 25 personer i Ramnakyrkan som fick se prästen ösa vatten från sjön Såken på Majs huvud. Eftersom vädret inte tillät utelunch blev det hemma hos oss i Lundaskog istället.

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.