Bra dag i Malmö

Jag erkände inte för Erik Hamrén att den enda fotboll jag sett senaste fem år är en Elfsborgsmatch och två VM-finaler på TV.

Jag erkände inte för Erik Hamrén att den enda fotboll jag sett senaste fem åren är en Elfsborgsmatch på Borås Arena (i samband med guldet 2012) och två VM-finaler på TV.

Torgny Mogren i en gympasal

Torgny Mogren i en gympasal

Det blev en trevlig dag i Malmö igår. Jag pratade om längdskidåkning med fokus på träning för motionärer och elitmotionärer i 1,5 timme. Det gick bra tycker jag. Därefter lyssnade jag på Torgny Mogren som fokuserade på valla. Han drog lite anekdoter från förr som var roliga att höra.

Idag är det dop för Maj så ingen Höstrullen för mig. På söndag blir det Malmö igen då jag ska föreläsa om Klassikern. Träningen denna vecka är under all kritik, bara tre pass hittills och fler lär det inte bli. Men nästa vecka ska det flåsas mer.

Annons i Kvällsposten nyligen. Bilden är från Årefjällsloppet 2013, då jag gjorde debut på Madshusskidor i tävlingssammanhang.

Annons i Kvällsposten nyligen. Bilden är från Årefjällsloppet 2013, då jag gjorde debut på Madshusskidor i tävlingssammanhang. Längst till höger syns Klas Nilsson.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Skidor och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Bra dag i Malmö

 1. mattoas skriver:

  Hej!
  Vart har du köpt den där super snygga t-shirten?

 2. axasportsclub skriver:

  Gillar punkt 4, kost & mat. Påminner om en butik som hade skylten ”vi har frukt & bananer”,

 3. Håkan Huselius skriver:

  Intressant med en mässa med team skidor som jag inte hört någon i Malmö regionen känner till eller hört talas om. Men vad vet jag, är ju bara ordförande i Malmö-regionens största skidklubb och jobbet i branschen, 🙂 men någon var där hoppas jag

Kommentarer är stängda.