Kul, trevligt och bra på Alewalds

Jag skulle kunna skriva en uppsats om alla trevliga människor jag träffade på Alewalds i torsdags. Men jag försöker minimera datatiden nu när jag är upp med familjen i Stockholm. Så jag nöjer mig med att konstatera att det var väldigt roligt och givande. Återigen tack för alla positiva ord om boken! Det var också kul att signera med vänsterhanden.

”Pølsa” Pettersen känner jag inte sedan tidigare och det var en höjdare att prata med. Mycket intressant att höra om hans träning och värderingar. Jag hoppas träffa honom lite mer vid ett senare tillfälle.

Øystein "Pølsa" Pettersen, Ida Ingemarsdotter, Erik Wickström och Anna-Karin Strömstedt

Øystein ”Pølsa” Pettersen, Ida Ingemarsdotter, Erik Wickström och Anna-Karin Strömstedt. Publiken fick ställa frågor till oss. Två OS-guldmedaljörer, en dubbel landslagskvinna och så jag. Kändes helt rätt!

Madhus Empower. Ett chip i skidan som kan skidans spann för olika vikter. Revolution!

Madhus Empower. Ett chip i skidan som kan skidans spann för olika vikter. Revolution!

Ida Ingemarsdotter visar styrkeövningar för publiken

Ida Ingemarsdotter visar styrkeövningar för publiken

Fredrik Erixon dök upp med min favoritrem: Swix SR94, som slutade tillverkas runt millenieskiftet

Fredrik Erixon dök upp med min favoritrem: Swix SR94, som slutade tillverkas runt millenieskiftet

Tommie, grundare av Stockholms Rullskidsklubb, där flera av mina adepter tränar. Han kör 600 mil rullskidor om området. Inte dåligt av en badmintonspelare.

Tommie, grundare av Stockholms Rullskidsklubb, där flera av mina adepter tränar. Han kör 600 mil rullskidor om området. Inte dåligt av en badmintonspelare.

Herr Quicklund var i Stockholm för att operera sig och får vila en vecka efteråt

Herr Quicklund var i Stockholm för att operera sig och får vila en vecka efteråt

Lugnet före stormen

Lugnet före stormen

John Vikman brukar bli lyrisk som en pojk av prylar han gillar. Madshus Empower var inget undantag.

John Vikman brukar bli lyrisk som en pojk av prylar han gillar. Madshus Empower var inget undantag.

John, skidåkare i Stockholm som körde upp sig i elitledet efter ett bra Allianslopp

John, skidåkare i Stockholm som körde upp sig i elitledet efter ett bra Allianslopp

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , . Bokmärk permalänken.