Kuzmin och Bizze

Leonid Kuzmin, Antonina Ordinanas man som gillar att stålickla skidor, både ringde och mejlade idag. Jag tycker Kuzmin har många intressanta saker att komma med, det är alltid spännande att prata med honom. Hans ton kan vara lite påhoppande och hans påståenden är alltid kontroversiella (man ska inte lyssna på allt), men det är bra att någon rör om lite grytan. Vad han egentligen ville vet jag inte, men vi pratade bland annat om hydrofobitet i belag med grafit kontra transparenta belag.

Bizze Wing, min bästa barndomskompis, plingade på i måndags kväll. Han hade sprungit till oss enkom för att dra 100 meter SkiErg. Tidigare låg han efter vår högstadieklasskompis Magnus Samuelsson på den prestigefyllda listan, vilket tydligen sved inombords. 15 min jogg visade sig vara perfekt uppvärmning och med tiden 20,6 s är han nu före Magnus på listan. Även Erik Thiberg drog nyligen och förbättrade sin tid till 18,2 s.

IMG_0399.JPG

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kuzmin och Bizze

  1. Magnus Samuelsson skriver:

    Hur mycket betalade Bizze för att få detta uppmärksammat? Senast den 22e dec är ordningen återställd!

Kommentarer är stängda.