Oväntat Gnosjöbesök

Isak Nilsson och sin Sara bor i Gnosjö, men hade vägarna förbi och stannade till för varsin hundring. Isak slog till med 17,3 s vilket innebar en andraplats och Sara gick in som dametta med 23,2 s.

Isak Nilsson och sin Sara bor i Gnosjö, men hade vägarna förbi och stannade till för varsin hundring. Isak slog till med 17,3 s vilket innebar en andraplats och Sara gick in som dametta med 23,2 s.

Min topplista på 100 meter SkiErg verkar ha blivit mer intressant än vad jag tänkte mig när jag lade upp den. I förra veckan kom till och med några trogna bloggläsare som jag inte träffat tidigare förbi för att göra ett par maxningar. Det hade nog inte Ida räknat med när jag började blogga 9 juni 2010, att okända människor skulle ringa en söndagskväll och fråga om de kunde få gå ner i vår källare och köra 20 sekunder i maxfart på en träningsmaskin. Själv tycker jag bara det är roligt!

Men snart är det slut på det roliga, för den gamla SkiErgen ska flytta till svärföräldrarna i Aplared, ca 2 mil från oss men bara 2 km från Idas och min sommarstuga. Bra för sommarformen att ha en stakmaskin på nära håll!

Är du sugen på “SkiErg-VM” på 1000 m så avgörs det i helgen. Läs mer här.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Oväntat Gnosjöbesök

  1. johan skriver:

    Såg att du deltagit tidigare i World sprints Erik. Vilket motstånd lägger du dig på för 1000m? Jag anser mig relativt stark och tung, brukar köra 2-4min intervaller på lvl 10 men misstänker att det inte blir en optimal belastning..?

    • Erik Wickström skriver:

      Nej, jag tror motstånd 10 är för mycket för 2-4 minuter, vilket för många också är spannet för 1000 m max. Jag själv skulle köra motstånd 8.

Kommentarer är stängda.