Föreläsning på Stadium Barkarby

Aron Andersson har kört Vasaloppet i sitski. Då är man armstark!

Aron Andersson har kört Vasaloppet i sitski. Då är man armstark!

Stadium i Barkarby utanför Stockholm hade en så kallad VIP-kväll igår, vilket är som en Vasaloppsträff fast man får anmäla sig och deltagarantalet är begränsat till 350 personer. Stadium har en handfull sådana träffar i höst och igår avslutades kvällen med två föreläsningar. Först Aron Andersson, som är rullstolsburen och har gjort Klassikern på en totaltid av mindre än 24 timmar, tagit sig upp på Kebnekaises topp och mycket mer. Sedan jag.

Kaffepaus för bl a Anders Wikström och Oljan

Kaffepaus för bl a Anders Wikström och Oljan. Vörtbrödet var gott, kaffet kunde varit varmare. Det är inte lätt att vara van vid hettan som perkolatorbryggt kaffe ger.

Tidigare på kvällen hade jag även haft lite ”speed coaching”, då jag vägledde åtta personer i deras Vasaloppetsträning på två timmar (15 min styck).

Det blev en väldigt trevlig tillställning! Jag pratade en del med Aron Andersson under kvällen och när jag kom in på hotellrummet efteråt tänkte jag ”Jäklar vilket kille!”. Det är lätt att imponeras av den grabbens prestationer och syn på livet.

Innan Stadium igår hade jag ett bra möte med FunBeat om ett spännande projekt. Idag ska jag också ha ett par möten innan jag sätter mig på tåget hem till Borås vid lunchtid.

Aron höll en väldigt bra föreläsning

Aron höll en väldigt bra föreläsning

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Skidor, Träning och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.