Johan Olsson i Vasalöparen

Vasalöparen november 2014

Vasalöparen november 2014

Förra veckan kom Vasalöparens novembernummer. Vi körde Johan Olsson som ”cover story”. Det blev andra turen till Sundsvall på två nummer för fotograf Luca och mig. I septembernumret intervjuade vi Kalla.

Jag lyckades få Luca att ta en idolbild båda gångerna. Ena gången i centrala Sundsvall inför en rullskidstur, andra gången på toppen av ett för dagen kallt Södra Berget.

Artikeln med Johan Olsson blev 19:e gången i rad (5 år) jag skrev cover storyn i Vasalöparen och denna gång ”persade” vi i Vasalöparen med att ge porträttet 7 sidor. Dock en bit kvar till Filters och Icons 20 sidiga reportage om miljökämpar, toppolitiker, youtube-stjärnor, kocklegender, gitarrhjältar och bloggikoner.

Johan Olsson och jag på toppen av Södra Berget

Johan Olsson och jag på toppen av Södra Berget. Foto: Luca Mara.

Charlotte Kalla och jag inför ett rullskidspass med start från centrala Sundsvall

Charlotte Kalla och jag inför ett rullskidspass med start från centrala Sundsvall. Foto: Luca Mara.

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Rullskidor, Träning och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Johan Olsson i Vasalöparen

 1. Catarina skriver:

  Ditt jobb är inte direkt tråkigt 🙂

  • Erik Wickström skriver:

   Jag ska inte klaga 🙂 Det är ett fantastiskt jobb som jag njuter av varje dag, men jag har nog jobbat hårdare än många tror att få de roliga uppdrag jag har.

 2. Niklas Solsjö skriver:

  Bra reportage om Johan 🙂

Kommentarer är stängda.