Med CCC1000 i Storhågna

Igår kom jag fram till Storhågna. Eftersom det var knapert med snö i Östersund är det här vi ska vara med CCC1000-gänget i helgen. Vi kommer att bli ca 25 personer. Jag ska vara instruktör och idag blir det lektioner både förmiddag och eftermiddag. I morgon ska Henrik Eriksson och jag hålla en lektion tillsammans, vilket blir spännande. Henrik vann överraskande Vasaloppet 2001, första gången då jag åkte, och vi ska även dela rum. Han kommer ikväll.

Jag fick möjlighet att åka lite själv igår när jag kom fram. Förutom skidtunneln var det första gången på snö i år. Härligt! Jag ser verkligen fram emot helgen. Tillställningarna med CCC1000 brukar alltid vara väldigt roliga och givande!

IMG_0707

Inte mycket snö i Storhågna och inte så mycket spår öppna. Men 2,5 km:aren i Klövsjö är bra. 8 km-spåret har en del genomslag.

Inte mycket snö i Storhågna och inte så mycket spår öppna. Men 2,5 km:aren i Klövsjö är bra. 8 km-spåret har en del genomslag.

IMG_0711

Någon förvånad över att just Fredrik Erixon är glad över att vara med på bild?

Någon förvånad över att just Fredrik Erixon är glad över att vara med på bild?

Trerätters är alltid rätt, särskilt när det är riktigt gott!

Trerätters är alltid rätt, särskilt när det är riktigt gott!

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.