Johan Olsson och Charlotte Kalla premiärvann

Jag satt och delvis följde LIVE-resultaten vid herrtävlingen från den nationella premiären i Bruksvallarna. Johan Olsson vann och för damerna krossade Charlotte Kalla allt motstånd. Inga direkta superskrällar i listorna, men riktigt roligt att förstaårssenioren Sofia Henriksson blev 2:a. Se resultat här (klicka på LIVE-länken).

Framförallt tittade jag i resultaten för att se hur mina kompisar åkte i de enorma startfälten. Det är alltid extra spännande att se vid första tävlingshelgen. Idag var det 5/10 km K. I morgon 10/15 km F och på söndagen sprint. Lördagens och söndagen tävlingar sänds i TV.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Johan Olsson och Charlotte Kalla premiärvann

  1. Mattias skriver:

    Hej!

    En fråga som absolut inte hör hit men hoppas den går bra ändå. S/M på skierg, vad betyder det? Och vad är bra? Högt eller lågt? Kanske en korkad fråga men var bara tvungen att fråga.

Kommentarsfältet är stängt.