Magnus Jonsson till Skistart.com-Bergslagen

Magnus Jonsson under fikapaus

Magnus Jonsson under fikapaus på Mallorca 2008

Björn Ferry bänkar, Magnus Jonsson och Mattias Nilsson spottar och jag fotar

Björn Ferry bänkar, Magnus Jonsson och Mattias Nilsson spottar och jag fotar

I förra veckan kom ett pressmeddelande om att Swix Ski Classics-laget Sysarb-Oneway byter namn till Skistart.com-Bergslagen, tack vare två nya huvudsponsorer. Nu skriver även Magnus Jonsson på för laget.

Magnus är lika gammal som mig (född 1982) och var duktig som junior. Efter att i många år varit bättre som skidåkare än skytt sålde han bössan efter vinterns skidskyttesäsong. Magnus är god vän till min svåger Mattias Nilsson och är enormt träningsvillig. Magnus är konditionsstark och brukar prestera bra på uppförsrace på rullskidor. I årets Vasaloppet såg jag hans långa man under mössan flera gånger i huvudklungan. Det blev en 75:e-plats till sist, men kan bli betydligt bättre nu när han enbart satsar på skidåkning.

Jag känner inte Magnus speciellt bra mer än att han var med då jag cyklade och bodde med skidskyttelandslaget en vecka på Mallorca 2008. Det verkar i alla fall vara en trevlig och glad grabb. Lycka till med stakningen Magnus!

Ni som har varit på Mallis ser nog var det är

Ni som har varit på Mallis ser nog var Magnus Jonsson är här

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.