Motala idag

Det kanske inte hör så mycket med texten att göra, men tränaren Christian Minattis 23 år gamla overall känns alltid rätt

Det kanske inte hör så mycket med texten att göra, men tränaren Christian Minattis 23 år gamla overall känns alltid rätt

Jag är redaktör för tidningen Klassikermagasinet, som ges ut en gång per år. Arbetet hamnar i december och januari och det är ganska mycket att pilla med. I år kommer tidningen att vara på 116 sidor: ena halvan med info och tips om de olika klassikerloppen och andra halvan specifikt om Vätternrundan som firar 50 år nästa år.

Därför ska jag ha möte med Vätternrundan som ligger i Motala (ca 2 h med bil) idag. Vi börjar med lunch och jag har sagt att jag vill vara hemma till middagen kl 17.30, så det finns ingen tid att ta en turistbåt på Motala ström ”när man ändå  är där”.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.