Skidor och stavar borta

En enfaldig vinnare i Ymerloppet med en trefaldig vinnare i Vasaloppet.

Jag och Oskar Svärd. Bilden är från La Sgambeda 42 km F 2010 då jag gjorde ett av mina bästa skejtlopp genom att bli 41:a. Jag hängde med 3 mil och var endast 2.16 min efter i mål och fick spurtstryk av Daniel Tynell. Klicka på bilden för att läsa ”the story”.

Igår kom jag fram till Livigno efter att ha kört bil från flygplatsen i München. Det blev inget Seefeld pga snöbrist så jag håller mig i Italien hela helgen.

Så långt allting trevligt. Mindre trevligt var att mitt skidpaket inte kom fram och det ser inte helt superljust gör tillfället. De lovar utkörning inom 1-2 dagar, vilket jag hoppas de håller trots att Livigno ligger fyra timmar bort i bil. Även om jag skulle hinna få utrustningen innan start i La Sgambeda 35 km K på söndag så är det ett litet stressmoment. Och lite irriterande att jag inte har något att träna på idag och att jag inte kan testa mina nya skidor.

Kommer inte skidorna får jag försöka låna ihop utrustning. Daniel Richardsson och Anders Södergren är anmälda, de kanske kan låna ut några signerade OS-guld-skidor.

La Sgambeda 35 km K Swix Ski Classics bana

La Sgambeda 35 km K Swix Ski Classics bana

La Sgambeda 35 km K Swix Ski Classics banprofil

La Sgambeda 35 km K Swix Ski Classics banprofil

 

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.