Startnummer 1 i Intersportloppet!

Jag har startnummer ett i Intersportloppet i morgon. Det känns helfräscht!!! På en bra dag med bra skidor borde jag inte bli avhängd innan en eventuell spurt, men det finns många starka åkare. Jag tror nog mest på Lars Suther, Oscar Persson, Jack Impola, Anders Solin och Dan Moberg, som alla är mer meriterande än mig. Joakim Engtström och Adam Steen kan också utmana. De riktiga storfräsarna är i Schweiz på La Diagonela.

I veckan har jag varit väldig stressad samt tränat och sovit dåligt, så jag är osäker på formen, men har jag en bra dag borde topp fem vara fullt möjligt. Målet får bli pallen, men i så fall måste jag åka betydligt bättre än jag gjorde i AXA, då jag gjorde ett bra lopp! Det kändes i alla fall stort att vara ett av de fyra ”heta” namnen de nämnde på cupens hemsida inför loppet!

Förra året gjorde jag ett av mina dittills livs bästa lopp då jag var 6:a, 3.06 min efter segrande Jimmie Johnsson.

Startlista Intersportloppet 2015. 16 första numren.

Startlista Intersportloppet 2015. 16 första numren.

Bilden är tagen av Johan Trygg precis när jag släpper tätklungan i förra årets Intersportlopp som flyttades till Orsa Grönklitt på grund av snöbrist.

Bilden är tagen av Johan Trygg precis när jag släpper tätklungan i förra årets Intersportlopp som flyttades till Orsa Grönklitt på grund av snöbrist. Före mig är Tynellarna, Oskar Svärd, Jimmie Johnsson och Fredrik Byström.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Startnummer 1 i Intersportloppet!

  1. Adam J skriver:

    Blir det blanka skidor?

  2. msunesson skriver:

    Lycka till! Jag såg att dom väntade nästan 1000 startande!

Kommentarer är stängda.