Hufvudstaden idag

Idag åker jag till Stockholm över dagen för en intervju med en ”kändis”. Det ska bli roligt!

Jag glömde nämna några grejer om Intersportloppet i gårdagens ”the story”:

  • Jag vill återigen tacka min fantastiska klubb UIF för utmärkt service med ordnande av resa, boende, valla, drickalangning och stavservice. Vi är en grymt bra långloppsklubb mycket tack vare våra härliga ledare!
  • SM-guld-vinnaren från 2011 på cykel (som en vecka innan guldet drog runt Vättern på 6:37) Christofer Stevenson blev 29:a. Bra jobbat! Har man bott i Borås har man ju en fördel!
  • Anders Solin hade haft influensa och varit sjuk i nästan två veckor. Han väggade.
  • Sist, men banne mig inte minst, så ligger jag efter 2 av 5 deltävlingar 3:a i Svenska långloppscupen. Fyra deltävlingar räknas. De tre sista loppen är Västgötaloppet, Wadköpingsloppet och Skinnarloppet.
Poängställning svenska långloppscupen 2015

Poängställning svenska långloppscupen 2015

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.