Skidåkning i Central Park

Adam Johansson, som har tagit bilderna på Aron Andersson i det aktuella numret av Vasalöparen, mejlade mig ett par bilder från Central Park i New York förra veckan. Jag har många gånger tänkt att jag skulle vilja åka rullskidor i Central Park, men uppenbarligen går det också att åka skidor där en vinter som denna.

Skidåkning i Central Park. Foto: Adam Johansson, Ada Media Med Mera.

Skidåkning i Central Park. Foto: Adam Johansson, Ada Media Med Mera.

"Heather hette hon och körde ett pass i central park innan hon skulle iväg till jobbet. Enligt henne själv brukar det kunna var upp emot tio åkare samtidigt i central park." Foto: Adam Johansson, Ada Media Med Mera.

”Heather hette hon och körde ett pass i Central Park innan hon skulle iväg till jobbet. Enligt henne själv brukar det kunna var upp emot tio åkare samtidigt i central park.” Foto: Adam Johansson, Ada Media Med Mera.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.