Snart Falun

Rickard med sin park med Salmingskor

Rickard med sin park med Salmingskor

Snart bär det av till Falun för skid-VM. I veckan har Ida, jag och barnen haft lyxen att bli bjudna på middag två gånger, först av Rickard Bergengren och Marika Sundin, sedan av Martin och Josefin. Mycket trevligt sällskap och god mat och dryck. Tack!

Josefin och Martin

Josefin och Martin

I onsdags hade jag en skidlektion med NCC och Trafikverket, som bygger nya 27:an mellan Viared och Kråkered. Extra kul att det blev just den gruppen, eftersom vägen kommer att kraftigt förkorta restiden till både svärföräldrarna och vår stuga vid sjön Såken i Aplared.

Pigga skidåkare från NCC och Trafikverket!

Pigga skidåkare från NCC och Trafikverket!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Snart Falun

  1. Bob skriver:

    Vad använder du för bindningssystem, och hur tänker du där?

    • Erik Wickström skriver:

      Ursäkta sent svar. Jag använder NNN istället för SNS. Jag tycker inte prestandaskillnaden är så stor, men man står lite närmare snön och det är smidigare (NIS-platta, enkelt att flytta bindningar etc).

Kommentarsfältet är stängt.