Fullt med adepter

Senaste halvåret fram till andra söndagen i mars hade jag fullt med adepter som jag hjälper med personlig träning till Vasaloppet (och för vissa även andra konditionsidrottsgrenar), vilket gjorde att jag fick tacka nej till de ytterligare förfrågningarna jag fick. Ungefär åtta stycken tycker jag är lagom, då känner jag dem väl och har koll på deras egenskaper. Jag vill inte ha för många, jag vill att det ska bli personligt.

Efter Vasaloppet fortsätter de flesta, men några avslutar samarbetet, som exempelvis en kille som har köpt hus och istället ska renovera sig genom sommaren. Samtidigt är veckan efter Vasaloppet en tid då många hör av sig, så nu är det fullt igen. Jag ska ha inledande samtal med några stycken nu de närmsta veckorna och det ska bli spännande att se vad vi kan åstadkomma tillsammans. I årets Vasalopp gick det riktigt bra för mina adepter och det är verkligen roligt att få uppleva.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

3 svar på Fullt med adepter

  1. Adept Thomas skriver:

    Du är varmt välkommen att skåda resultatet till hösten/vintern!

    • Erik Wickström skriver:

      Låter fint, tack! Kanske dyker hela familjen Wickström upp 🙂 Jag räknar med att du inreder ett vallatempel och en atletklubb!

  2. M. Boll skriver:

    Inspirerande att läsa här! Tack 🙂

Kommentarer är stängda.