Teknikträning i Skidome i Göteborgs Nya Arena

I år kommer jag inte ha något Torsbyläger, utan kommer istället använda skidhallen i Göteborg, som öppnar 10 juli. Jag har själv provåkt spåret och det känns jätteroligt att ha en sådan fin anläggning i den här delen av Sverige. Efter en del funderingar har jag kommit fram till att första året satsa på att ha en träningsdag istället för ett helgläger i skidhallen, så jag kan bli van med allt nytt och alla nya kontakter. För att på så sätt kunna vara säker på att det blir bra kvalitet!

Inbjudan syns nedan, hoppas att det kan vara av intresse! Senaste åren har Torsbylägret blivit fullt på bara några dagar, så risken finns att även detta blir fullt ganska snabbt. Så tveka inte för länge!

Anmäl dig här (eller via mejl) till en lärorik, inspirerande och trevlig dag i skidhallen!

Teknikträning i Skidome i Göteborgs Nya Arena

Teknikträning i Skidome i Göteborgs Nya Arena

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Skidor, Träning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.