Anders Södergren, Agneta Sjödin och jag

Erik Wickström BollnäsEss

2-3 oktober ska jag föreläsa och hålla i en skidgångslektion på träningskonventet BollnäsEss. Tio föreläsare är klara, bland annat Anders Södergren, Agneta Sjödin och jag. Det känns jätteroligt att återigen få vara en av föreläsarna i ett så fint sällskap. Den föreläsaren som kanske ska bli mest kul att träffa är nog crossfit-Karl Dyall, han har ju trots allt varit veckans brandman i NileCity.

Så här står det på BollnäsEss hemsida:

Smart och balanserad konditionsträning
Erik Wickström
Hur använder jag min tid bäst för att få ut mest av min konditionsträning? Låt dig inspireras av en föreläsning om träning och hälsa ur ett helhetsperspektiv: teknik, taktik, fysik, träningsupplägg, kost och hur man balanserar träningen i vardagen. Du kommer också att få de bästa tipsen för klassikerloppen, med fokus på Vasaloppet.

Erik Wickström håller elitnivå i flera konditionsidrotter trots låg träningsmängd. Få vet bättre än han hur man tar till vara träningstiden när man arbetar heltid och lever familjeliv i hus.

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.