Semester

Från och med i fredags har jag fyra veckors semester. Vi kommer primärt att vara hemma, i vår stuga i Aplared, i min mors stuga i Vejbystrand i Ängelholm och hos Idas syster med familj i Östersund.

För mig som egenföretagare blir det aldrig helledigt i fyra veckor, men målet är att jobbet inte ska komma vägen för alla sommaraktiviter med familjen. Förmodligen kommer jag sitta framför datorn någon timme några gånger i veckan, men helst använder jag laptopen och telefonen så lite som möjligt. Därför kommer jag också att dra ned på bloggande under tid. Vi får hur ofta och och hur långa inläggen blir, men det kommer i a f bli i mindre omfattning än vanligt ett tag. Från första veckan i augusti är det fullt ös på bloggen igen.

Trevlig sommar!

Martin Josefsson och jag cyklade 11 mil mellan Svenljunga och Frösakull utanför Halmstad för några dagar sedan. Martin hade haft sin fru Josefin att ställa ut fika längs vägen. En väldigt trevlig överraskning då inre Halland är väldigt glest på fik. Men cykelvägarna är ljuvliga.

Martin Josefsson och jag cyklade 11 mil mellan Svenljunga och Frösakull utanför Halmstad för några dagar sedan. Martin hade haft sin fru Josefin att ställa ut fika längs vägen. En väldigt trevlig överraskning då inre Halland är glest på fik. Men cykelvägarna är ljuvliga.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Semester

  1. Marcus skriver:

    Kommer du rapportera något från invigningen av SkiDome?

Kommentarsfältet är stängt.