Bilder ”VIP-invigning” Skidome Göteborg

Det blev tre mycket trevliga timmar i Göteborg igår. I källaren var Göteborgsklubbarna inbjudna för skidåkning och ovanför var det mingel för hyresgäster, byggare, leverantörer, finansiärer, journalister etc.

Jag ville ha båda världarna och tog därför med skidorna och fick ihop 29 min stakning, varav sista 5 min med gasen i botten. Jag åkte bl a med Tobias Westman och Martin Damm. Martin har jag aldrig träffat tidigare, men jag visste att han numer bor i Borås och jobbar på Craft. Verkar som en go’ kille! 148:a i Vasan i år och siktar nu topp 100. Precis som alla andra i hela Sverige ska han steppa upp sin satsning, och kommer i likhet med sin Björkfors-klubbkamrat Robert Eriksson gå ned till 80 procent på jobbet.

Catharina Ramhult och Emma Belforth på Aktivitus, som ska flytta sin testklinik till Göteborgs Nya Arena

Catharina Ramhult och Emma Belforth på Aktivitus, som ska flytta sin testklinik till Göteborgs Nya Arena. Catharina och jag samåkte från Borås. Kul att ha någon att prata med i bilen!

Fin utsikt från gymmet. För övrigt är arenan galet grym! Bör ses!

Fin utsikt från gymmet. För övrigt är arenan grym! Bör ses!

Lite snittar

Lite snittar

John Vikman på Madshus

John Vikman på Madshus

Jag satte straffen på en IFK Göteborgare. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag bor i stan med det fotbollslag som totalt sett varit bäst i Sverige senaste tio åren.

Jag satte straffen på en IFK Göteborgare. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag bor i stan med det fotbollslag som totalt sett varit bäst i Sverige senaste tio åren.

Ola Serneke m fl höll tal

Ola Serneke m fl höll tal

På tredje försöket satte jag en straff på handbollslandslagets målvakt i sporthallen

På tredje försöket satte jag en straff på handbollslandslagets målvakt i sporthallen

Glenn Hysén sade att han aldrig skulle åka en meter i skidhallen

Glenn Hysén sade att han aldrig skulle åka en meter i skidhallen

Ulrika kommer att bli Nordic Wellness egen skid-PT. Övriga kommersiella aktörer (t ex mig) kommer att få betala hyra för att använda hallen, något som inte har varit fallet för Torsby.

Ulrika (inte träffat tidigare, verkar trevlig) kommer att bli Nordic Wellness egen skid-PT. Övriga kommersiella aktörer (t ex mig) kommer att få betala hyra för att använda hallen, något som inte har varit fallet i Torsby.

Skidome, skidhallen i Göteborg

Skidome, skidhallen i Göteborg

Thor Kruse hade tur vid cykelkraschen. En fraktur på nackkotan och fyra veckor med krage är bättre än förlamning. Han var vid gott mod och mycket motiverad.

Thor Kruse hade tur vid cykelkraschen. En fraktur på nackkotan och fyra veckor med krage är bättre än förlamning. Han var vid gott mod och mycket motiverad för skidcomeback.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.