Ny dag – nya tecken

Varje dag tar jag en paus för att läsa Adam Steens blogg. Det måste man göra!

Varje dag tar jag en paus för att läsa Adam Steens blogg. Det måste man göra!

Det flyter på med bokskrivandet. Ännu har jag inte börjat med några monsterdagar, alltså heldagsjobb plus nattskift, utan försöker att klämma in både bokskrivande och de flesta av mina övriga uppdrag mellan 8-17.

Men snart börjar allvaret. I september har jag en del helguppdrag (coaching, föreläsningar etc) i kombination med utgivning av Vasalöparens oktobernummer och färdigställandet av bokmanuset. Samt övriga uppdrag. Då lär jag varken vara Sveriges bästa pappa eller make, men Ida vet åtminstone att det är övergående och att jag i perioder kan jobba mindre än heltid. Utan hennes stöd hade min livsstil inte varit möjlig.

Innan den här veckans slut hoppas jag ha skrivit ca 2/3 av boken. Jag ser snart slutet av själva produktionen av textmassan, men sedan väntar veckor av omskrivningar, tillägg, borttagningar och korrekturläsning. Och sedan 2-3 veckor för formgivaren att sätta ihop text och bild. Kämpa!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.