Träning med Lager 157 SKI TEAM

Som den Lager 157 SKI TEAM-maskot/groupie man är så deltar jag naturligtvis på några träningspass nu i veckan då de har läger i Ulricehamn, ca 30 min med bil från Borås. Jag är med barnen på förmiddagarna nu, så det blir bara två pass jag kan vara med på denna gång, igår och i morgon. Det hårda långpasset, där jag presterade riktigt bra förra året, missar jag i år.

Igår körde vi ett lugnt stakpass på Elpex-3:or (2:07 h, 42,1 km, 19.9 km/h i snitt, 395 m stigning) och det var trevligt att träffa gänget igen, som i år kompletterats med Britta Johansson Norgren, Audun Laugaland och Gustav Eriksson.

På onsdag är det ett ”Get-together” i Ulricehamn, se flyer nedan. Kom dit!!! Själv ska jag köra racet kl 18.30, som avgörs på klassiska 2:or.

rullskidevent

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Rullskidor, Träning och märktes , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Träning med Lager 157 SKI TEAM

 1. Robert skriver:

  Bra stakat i AL. Du som har koll..Det är helt knäpptyst kring våra kanske största långlopps-hopp Daniel Rickardsson och Johan Olsson. Vad händer? Hur går det? Vad gör dom?

  Tack för en grym blogg!

  • Erik Wickström skriver:

   Jag vet faktiskt inte. Johan Olsson är ju inte direkt tävlingskillen nummer 1, dessutom var bara fragment av Santander på plats. Men att inte Rickardsson var med Exspirit är ju lite konstigt. Han var kanske sjuk eller så är han skadad.

 2. Pingback: Halsont – inget Ulricehamn ikväll | Erik Wickström – Konditionskonnässör

 3. Lars skriver:

  du som har koll, hur går det för Södergren, Blir det någon långloppssatsning i år?

Kommentarer är stängda.