Läger i höst

Förkylningen har fortfarande inte gett med sig. Tillfriskningsprocessen hade kanske gått lite snabbare med mer sömn och vila, men jag känner inte riktigt att jag haft möjlighet till det. Dels för att jag är småbarnsförälder, dels för att det det finns mycket annat som roligt.

Kräftskiva hos Colting/Lilja

Kräftskiva hos Colting/Lilja

Det är många kalas på sommaren och i helgen bjöd vi in tio personer plus fem barn till oss på fredagen. Mycket trevligt och som vanligt hade Ida lagat god mat! På lördagen var jag på kräftskiva hos Jonas Colting och Elin Lilja med cirka 15 personer. Också en trevlig tillställning, men en annan karaktär. Det brukar alltid bli bra drag när Jonas och Elin bjuder till fest!

Tidig höst och börjar av december
Man är aldrig så motiverad till träning som när man är sjuk. Nu har jag planerat in höstens läger. Jag försöker att minska på antalet lägerdagar för varje år och i år bestämde jag mig för att åka på ett läger på 5 dagar själv, samt ett på fyra dagar med min mor och Astrid. Det är rekordlite för mig.

Det läger jag åker på utan barn kommer vara kombinerat med jobb och det kommer vara med ett Ski Classics-team. När, var och med vilka återkommer jag med. Det blir lite tidigare på hösten. Första helgen i december åker jag med mor och Astrid, men det är inte bestämt var än, det beror lite på snöläge. Då blir det en kombination av att träna själv, jobba och åka med Astrid. Kanske även något slalomåk med Astrid. Men fokus blir att träna tre bra timmar längdskidåkning per dag.

Björn Andersson är en av mina idoler. En rolig kille som inte är något stort fan av sociala medier. Björn var i många år världens bästa Ironmancyklist, men försöker lägga av. Han säger ha slutat helt på elitnivå nu.

Björn Andersson är en av mina idoler. En rolig kille som inte är något stort fan av sociala medier. Björn var i många år världens bästa Ironmancyklist, men försöker lägga av. Han säger ha slutat helt på elitnivå nu.

Jonas Colting och Elin Lilja kör en hel del swimrun ihop nu och vinner ofta. Att Jonas lyckas dricka Amaronevin till kräftor känns inte oväntat.

Jonas Colting och Elin Lilja kör en hel del swimrun ihop nu och vinner ofta. Att Jonas lyckas dricka Amaronevin till kräftor känns inte oväntat. Själv höll jag mig till det vita. I bakgrund David Svensson, också en duktig triathlet och swimrunnare.

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.