CCC1000-helg

Rullskidspasset i fredags följdes upp av en helg med Stockholmsgänget CCC1000. Igår hade vi genomgång på Hotel Mornington i Bromma på förmiddagen följt av ett rullskidpass i Silverdal på eftermiddagen där jag var instruktör. Idag ska jag hålla en föreläsning och därefter blir det rullskidåkning på Ekerö. Alltid roligt med CCC1000!

David Holmström, som ska hjälpa CCC1000 på torsdagsträningar, vill för övrigt hälsa till Adam Steen att han ska komma till Roslagsloppet även i år.

Överkroppen är ganska mör efter rullskidsturen i fredags. Rapport därifrån kommer snart!

För övrigt träffade jag Laila Kveli och Jerry Ahlin på Mornington. De ska få barn i mars och därför kommer Laila inte att tävla i vinter. Jerry säger sig sikta in sig på sin sista säsong i vinter.

CCC1000

CCC1000 år 2015

Fredrik Erixon, CCC1000

Fredrik Erixon, projektledare för CCC1000

David Holmström

David Holmström kommer hjälpa CCC1000 med teknik på torsdagar i Stockholm. David åker aldrig med hjälm, för han planerar inte att ramla. Jag är väl inte helt överens med den inställningen.

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till CCC1000-helg

  1. Håkan Huselius skriver:

    en instruktör utan hjälm är otroligt dumt och larvigt. Man kan faktiskt slå ihjäl sig på asfalten och att då vara ledare som alltid skall vara ett föredöme och åka utan hjälm är så korkad. Jag accepterar aldrig någon utan hjälm när vi tränar i grupp. Dom får inte följa med då.

Kommentarsfältet är stängt.