Ny vecka, nya möjligheter

Det var skönt att komma hem igår efter en rolig och intensiv helg i hufvudstaden. Idag ska jag vara hemma med Maj (som vaknade  kl 04.58 och inte hade lust att sova mer) större delen av dagen. Hon är inte helt kry. Återkommer därför lite senare med hur det gick i helgen. 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ny vecka, nya möjligheter

  1. Johanna skriver:

    Hej Erik!
    Oerhört trevlig blogg, har följt dig i många år! Jag är lite nyfiken på vad du använder för klocka när du tränar, erfarenheter av olika modeller etc? Jag är nämligen på jakt efter en ny och håller på och gräver ner mig i materialträsket 🙂

    • Erik Wickström skriver:

      Tack, roligt att höra! Jag använder Polar V800 och är nöjd med den. Men oavsett om du använder Polars, Garmins eller Suuntos toppmodeller så kommer du att få funktionerna du önskar, bland annat bra batteritid, barometrisk höjdmätare, bra mjukvara och synkronisering med mobil. Det handlar mer om detaljskillnader och tycke och smak. Jag gillar V800 delvis för att jag tycker den är snyggare till vardags än exempelvis Garmin 920XT. Polar och Garmins toppmodeller har också inbyggt aktivitetsband, vet faktiskt inte om Ambit har det, men förmodligen. Toppmodellerna kostar ofta runt 4000 kr. De enklare modellerna har jag sämre koll på.

Kommentarer är stängda.