Inget Kretsloppet för mig idag

Bild från testlöpningen av Kretsloppets halvmaran förra sommaren.

Bild från testlöpningen av Kretsloppets halvmara förra sommaren, då jag sprang solo på 1.13. Hade gärna upprepat det idag, men så blir det inte.

Idag avgörs Kretsloppet i Borås, med självaste Mustafa Mohammed på plats. I år är det premiär för halvmaran, som ett komplement till 10 km-loppet. Jag var med som bantestare förra året och har även ställt upp på några filmer för arrangemanget, men jag kommer tyvärr inte till start i år.

Min fraktur på ena kotbågen, som gör att smärta strålar ut i sätet är inte bra. Jag tror jag sprungit mindre än 5 km i veckan senaste två månader, och då är det såklart inte aktuellt med en halvmara på asfalt. Men jag önskar alla lycka till idag. En som ska springa är Daniel ”Traddar’n” Abrahamsson, som för övrigt startat en blogg som kan vara rolig att läsa, du hittar den här.

Daniel "Traddar'n" Abrahamsson poserar utanför vårt hus vid ett tidigare tillfälle.

Daniel ”Traddar’n” Abrahamsson poserar utanför vårt hus vid ett tidigare tillfälle. Den gången hade han det svettigt minns jag.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.