Väska – men inget skidpaket

Efter ett dygn i samma t-shirt (träning inkluderat) kände jag att det var dags för en ny till middagen. Så det blev ett turistköp enligt bilden nedan. Till slut kom väskan. Men inte skidpaketet med stavar och rullskidor.   

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Väska – men inget skidpaket

  1. Per skriver:

    Måste vara ett tufft läger när du inte orkat kommentera VC i Ulricehamn än… 😉

    Blir det en satsning mot världscupen 2017 nu? Kommer alla att staka på Lassalyckan? Kommer det att vara snö runt om banan eller bara i banan? Hur många landslagsåkare kommer att köra för UIF när loppen går? Ojojoj vad mycket det finns att fundera kring, men så roligt för oss som hamnat här nere i Sörsverige.

    • Erik Wickström skriver:

      Jag kommenterade det på Facebook, men borde ju även göra det på bloggen. Snön lär det inte vara några problem med, men de får nog ta fram yxan för att bredda de riktigt branta och långa backarna. På elljusspåret går inte att köra världscup, där skulle alla staka. Men som sagt, riktigt kul för oss här nere 🙂

Kommentarsfältet är stängt.