Förmiddagsevent med Danske Bank

Igår var jag i skidhallen i Prioritet Serneke Arena i Göteborg (tre ”i” i den satsen, borde variera propositionerna bättre) och hade ett förmiddagsevent med några från Danske Bank och deras kunder. Det var jätteroligt att se hur motiverade de var och jag får verkligen en kick av av hjälpa folk med sin teknik. Landslaget är också i Göteborg och på lunchen pratade jag lite med Maria Rydqvist om längdskidträning i Sveriges näst största stad. Kul för sporten att ha skidhallen!

Teknikträning i skidhallen i Göteborg

Teknikträning i skidhallen i Göteborg

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Förmiddagsevent med Danske Bank

  1. Jonas Gustafsson skriver:

    På skidhallen kanske, lite som på banken??

Kommentarer är stängda.