3:a i Höstrullen

Nöjd 3:a idag i Höstrullen 30 km efter Marcus Johansson och Rickard Bergengren. 7 st i spurten tror jag vi var. De tre första var också de mest aktiva under loppet. Tack Hestra IF för en trevlig tävling!

Murcus Johansson (1:a), Rickard Bergengren (2:a) och Erik Wickström 3:a) i Höstrullen 2015.

Murcus Johansson (1:a), Rickard Bergengren (2:a) och Erik Wickström 3:a) i Höstrullen 2015.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till 3:a i Höstrullen

 1. Knut skriver:

  Trevlig tävling ! Och grattis till 3:e platsen. Men pinsamt dålig skött start. Lider med de som åkt väldigt långt för att deltaga. Och som placeras långt bak efter ålder. Skulle bröderna Aukland vart med hade de väl hamnat längst bak också.
  Synd då de finns utomordentligt verktyg för detta (skidresultat.se). Då kan man dessutom ordna startleden innan start. Så slipper åkare höra ”det är tre mil ni hinner ikapp”… Jo tjena ! Tack o bock.

  • Axel skriver:

   Nästan så man hade velat dra till med ett ”åk själv gubbj….!”

   • Erik Wickström skriver:

    Ja, även om skidresultat.se inte är hela sanningen så hade det nog varit betydligt bättre. Man kunde också lagt starten på en längre raksträcka. Annars tyckte jag det var bra och trevligt med varvbana. Smidigt och bra både för åkare och anhöriga.

Kommentarsfältet är stängt.